Статті

поліпи ендометрію

Поліпи ендометрію

Кожний день наші лікарі бачать їх на екрані монітора ультразвукового апарату чи видаляють під час гістероскопії. З’являються поліпи в порожнині матки, в ендометрії при порушенні складних процесів його росту і відторгнення. Поліпи – це локальні розростання ендометрію у вигляді клубочків.

Геморой

📌 Головний механізм розвитку геморою — це порушене співвідношення між припливом крові до венозних сплетінь прямої кишки і відтоком від них. Якщо приплив крові в нормі, а відтік утруднений, виникає застій крові, що розтягує кровоносні судини, стоншує та зменшує еластичності їх стінок.

Захворювання прямої кишки

Захворювання прямої кишки

Захворювання прямої кишки – дуже неприємні й делікатні проблеми.
Багато людей соромляться цих недуг і самостійно намагаються ліквідувати проблему. Однак без допомоги лікаря тут не обійтися.

Хвороба заблукалого ендометрію

Ендометріоз – одне з найзагадковіших захворювань, адже причини ендометріозу до кінця не з’ясовані. Існує багато теорій виникнення даного захворювання, але жодної доведеної. Поставити діагноз ендометріозу досить складно, тому що симптомів, характерних суто для даного захворювання немає.

Цистоскопія

Сучасна медицина – це візуалізація. Щоб правильно лікувати, треба знати, що ми лікуємо, тобто правильно поставити діагноз. Як це зробити без прямої візуалізації?

Зупинити час вчасно

Старість може бути різною. Бадьорою і наповненою роботою, турботами про рідних, зустрічами з друзями, новими знайомствами, подорожами, із запахом французьких парфумів, смаком хорошої кави☕️.

Зателефонувати в центр